Μελέτη

Αναλαμβάνουμε την μελέτη & τον σχεδιασμό ανελκυστήρων, καθώς & τη σύνταξη όλων των μηχανολογικών - ηλεκτρολογικών σχεδίων & των τεχνικών προδιαγραφών.

Εγκατάσταση

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση παντός είδους ανελκυστήρων, για όλους τους τύπους κτιρίων, με ασφάλεια, γραπτή εγγύηση & πιστοποίηση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Συντήρηση

Η συντήρηση του ανελκυστήρα συμβάλει στην ασφαλή λειτουργία του & είναι υποχρεωτική από τον Νόμο. Σας παρέχουμε οικονομικά πακέτα καθώς & τεχνική υποστήριξη 24ώρες / 365μέρες.

Πιστοποίηση

Η πιστοποίηση του ανελκυστήρα, σας εξασφαλίζει το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πιστοποίηση του ανελκυστήρα σας.

Η ΑΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Π.&Ε.&Η. Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο "E.co. Lift" (Economou Company Lift), ιδρύθηκε το 2005 από τους αδελφούς Περικλή, Στάθη & Ηλία Οικονόμου, πτυχιούχους εγκαταστάτες με μακρά πείρα στο χώρο του ανελκυστήρα.

Η "E.co. Lift" δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή, μελέτη, εμπόριο & εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρα παντός τύπου, ατόμων & φορτίων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Διαβάστε Περισσότερα...

Η καινοτομία και η έρευνα ήταν εξ' αρχής ο πρωταρχικός στόχος της E.co. Lift, για αυτό τώρα πρωτοπορούμε και σας προσφέρουμε σε όλα μας τα προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και διαθέσιμα χαρακτηριστικά επιλογής, που προσφέρουν πέρα από τα επιπλέον οφέλη και μείωση του κόστους χρήσης.

Ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες επιλογές των Ανελκυστήρων μας.